Planerar du att skaffa en valp, eller har du redan en sådan? Då finns det mycket du måste lära dig och om det är första valpen du har kan det kännas svårt och komplicerat. Därför ska du alltid se till att lära dig allt det du behöver på ett enkelt och effektivt sätt. Genom att du gör detta tillsammans med din valp kommer ni varandra närmare. Hunden lär sig också nya saker på en valpkurs hos K9 education. Målet är att du och valpen ska få kunskapen som krävs för att ni ska fungera tillsammans.

Du vill självklart att din hund ska sköta sig och kunna lämnas utan att första hela hemmet. Då behöver du också se till att ni tillsammans lär er nya saker. För det är målet med en kurs, att ge dig och din hund nya sätt att lära er på. Där målet blir att ni ska kunna fungera bra och komma bättre överens. Det är på många sätt en bra början tillsammans med din nya bästa vän.

En valpkurs är perfekt för dig som känner dig osäker

Har du precis skaffat en hund och aldrig haft en tidigare känner du dig säkert osäker. Det finns mycket du vill att hunden ska lära sig men du vet inte hur den ska tränas. För det är genom träning som den lär sig nya saker. Du lär dig samtidigt hur du kan komma närmare hunden och få den relationen du vill ha. Där den blir din nya bästa vän. Gå en valpkurs och lär dig allt du behöver tillsammans med din hund. Du kommer då tillsammans med din valp lära dig hur du ska kommunicera med och träna din hund.